Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Με μαζική συμμετοχή οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΑΣΟΚ


Με πρωτοφανή μαζικότητα και συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΑΣΟΚ Τσαριτσάνης- Στεφανοβούνου- Αετοράχης «Μελούνα Ολύμπου», στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης.
Στην κρίσιμη και ιστορική αυτή Συνέλευση επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη κινητοποίηση των μελών του στα χρονικά της ιστορίας του Συνεταιρισμού, χάρη στις μεθοδικές και σχεδιασμένες ενέργειες του Δ.Σ., δείγμα των αλλαγών που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα στα πράγματα του Συνεταιρισμού, που αρχίζει να βγαίνει από τη αφάνεια και την χρόνια απαξία.
Η Γ.Σ. που είχε τη νόμιμη συγκρότηση και απαιτούμενη απαρτία, με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να εγκρίνει νέο καταστατικό λειτουργίας στο Συνεταιρισμό, προσαρμοσμένο στις διατάξεις του Ν. 4015/2011, όπως και την έναρξη νέων καλλιεργειών στο κτήμα των 2.600 στρ. που διαχειρίζεται ο Συνεταιρισμός για λογαριασμό των μελών του.
Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν τις εργασίες της Συνέλευσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Βαρσάμης.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού χαιρετίζουν και ευχαριστούν τα μέλη για τη συμμετοχή τους στις εργασίες της Συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου